Producten die je terugstuurt op grond van de Wet Koop op Afstand dienen in de originele staat (en indien redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele verpakking) te worden teruggezonden. Indien je hier niet aan voldoet, behouden wij ons het recht voor de retournering te weigeren. Bij een geaccepteerd retour storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug. Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening en risico. 

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na besteldatum retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag (geen verzendkosten) binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Retourvoorwaarden:
- Alle producten zijn ongedragen, ongewassen en inclusief labels
- Alle producten dienen binnen 14 dagen na besteldatum geretourneerd worden
- Graag duidelijk aangeven op het retourformulier of je geld retour wilt of een andere maat.

Eenvoudig retourneren of ruilen
Download het retourformulier hier en vul deze volledig in. Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@madaro-clothing.com

Stuur je bestelling in originele verpakking samen met het ingevulde retourformulier op met track & trace code. De retourkosten zijn voor rekening van de consument. Na ontvangst zal het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening staan.